Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Bestellen kan al vanaf 1 fles wijn!
Bestellingen worden verstuurd binnen 2 werkdagen.
We hebben ook een winkel op de Tongersestraat 11 in Maastricht
 • Nederlands
 • Blogs

  Blogs

  -

  • Zo leer je wijn proeven! 24 Jun

   Blogs Zo leer je wijn proeven!

   Meestal als je een glaasje wijn drinkt, vind je hem lekker of minder lekker, maar kun je niet precies beschrijven waarom je hem nu wel of juist niet lekker vindt. Om een wijn goed te kunnen beoordelen, is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten. Vandaar dat ik je meeneem in het proeven van wijn.

  • Pareltjes van Annaline 19 Apr

   Blogs Pareltjes van Annaline

   Wie ‘Limburgse wijnen’ zegt, zegt ‘Annaline’. Haar passie voor de prachtige wijnen van Limburgse komaf schreeuwt ze al jaren van de daken, en wij begrijpen wel waarom. Ze is niet meer weg te denken uit het Limburgs wijnlandschap!

  • Wijnwinkel(en) 07 Mar

   Blogs Wijnwinkel(en)

   Op zoek naar het wijnwalhalla voor Limburgse wijnen? Goesting got you covered! Tongersestraat 11 in Maastricht is de plek waar je meer leert over de wijnen, advies krijgt over de lekkerste wijn-spijscombinaties en natuurlijk een flesje (of meer) meeneemt voor thuis.

  • Wie wij(n) zijn 03 Feb

   Blogs Wie wij(n) zijn

   ‘Goesting’: de naam is voor ons een weet, maar voor jou misschien een vraag. Dus waarom kozen wij voor Goesting? Of waarom koos Goesting voor ons? Waarom associëren wij Goesting met (Belgisch) Limburgse wijnen? Laten wij het hier eens even over hebben in deze gloednieuwe en aller-allereerste blog!

  Seen 4 of the 4 articles

  Goesting in Limburgse wijn 5 / 5 - 2 Reviews @ Google
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »